22 juli 2017 Live Muziek

4 jul , 2017 Agenda,Nieuws

22 juli 2017 Live Muziek

De band “Diefstal” komt jullie beroven van een saaie avond.

 

Onder de lijfspreuk “beter goed gejat dan slecht bedacht” hebben wij de naam van onze coverband enkele jaren geleden omgedoopt naar DIEFSTAL. Deze 5-mans en 1-vrouws band speelt, net als collega’s van bijvoorbeeld het Concertgebouworkest, klassiekers, maar dan wel in het popgenre.

Van Caro Emerald tot ZZ top, allemaal komen ze voorbij. Willy Deville en The Black Crows kennen geen geheimen voor deze rotten in het vak, die allen hun muzikale sporen meer dan verdiend hebben in bands als Vanelly, BV d’Bendt, Chairwinders en Latches, bekende namen in het Friese circuit. We telle al wat jaren maar speule as jonge honden.

Aanvang: 22.00 uur

Entree: Gratis


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 1 =