Live muziek 26 augustus

22 aug , 2017 Agenda,Nieuws

Regen,zon, festivals, maakt niet uit. We gaan gewoon door .

 

De band ‘The BluesBusters’ bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. De formatie heeft in haar bestaan al de nodige indrukwekkende optredens gegeven en wordt door collega-bands en publiek erg positief gewaardeerd. Overal waar de mannen spelen weten ze met hun aanstekelijke blues de organisatoren en het publiek enthousiast te maken en de lijst met optredens wordt alsmaar groter en groter.

De band begeleidt daarnaast o.a. regelmatig de Drentse blueslegende B.J. Hegen en speelde samen met Neerlands bluestrots Little Boogie Boy en de uit Missisippi afkomstige bluesgrootheid John Primer, ooit gitarist bij Muddy Waters die nu al zo’n 20 jaar over de hele wereld met veel succes afwisselend solo of samen met z’n Real Deal Bluesband optreedt.

Zaterdag vanaf 22.00 uur

Entree gratis

 

, , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − vijftien =